Ce a inteles Ciolacu din planul energetic al UE: A spus ce spunea si PSD, mai ales prin mine

politica

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca institutiile europene au dat dreptate social-democratilor si lui inclusiv cand au spus ca pretul la energie trebuie plafonat, reglementat si creat un fond de solidaritate.

„Cred ca mesajul a fost foarte clar si din partea mea si a colegilor de coalitie. In acest moment avem o legislatie care impune la consumatorii casnici 0,68 cu 0,8 cu anumite plafoane cum este normal. A venit o ordonanta mai detaliata care este acum in vigoare si a venit UE, acum 48 de ore, cred, care a spus ce spunea si PSD prin toti membri sai, dar mai ales prin mine, si anume faptul ca pretul la energie trebuie plafonat, reglementat si creat un fond de solidaritate.

Ma bucur ca am avut dreptate si lucrurile merg in directia corecta. Vom avea energie electrica fara nicio problema in Romania”, a afirmat Marcel Ciolacu, intrebat vineri la Calarasi, ce se discuta la nivelul coalitiei legat de criza la energie.

Liderul PSD a adaugat ca nu este adeptul conditiilor impuse de a stinge becurile, pentru a face economie.

„Nu sunt adeptul conditiilor de stins lumina. Fiecare isi poate face economie la bugetul personal. E un lucru voluntar, nu impus. Eu nu cred in impuneri. Cei care au propus aceste economii la varf, si eu astept normele de aplicare”, a completat Ciolacu.

Comentarii: