EXCLUSIV Ce discutau elevii inainte de ora cu profesoara injunghiata: „Mergem la amarata aia?/ Ar merita sa o omor?”

news

Elevii clasei la care preda profesoara care a fost injunghiata in gat, miercuri, discutau pe un grup de WhatsApp inainte de ora daca ar fi cazul sa chiuleasca. Cel care a injunghiat-o a scris: „Ar merita sa o omor?”.

Iata ce discutii aveau intre ei elevii clasei de la Colegiul National „Ion Creanga” inainte de ora. Profesoara respectiva era numita „amarata aia”.

Elevul de 16 ani din Bucuresti care si-a injunghiat profesoara in timpul orei de curs le-a spus politistilor ca „asa am simtit ca trebuie sa fac”, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

Profesorii il descriu ca pe un elev „cuminte, care statea si citea in pauze”. El le-a declarat politistilor ca „asa a simtit ca trebuie sa faca”.

De asemenea, elevul nu ar fi fost drogat.

In timpul orelor de curs, un elev in varsta de 16 ani al Colegiului National Ion Creanga (Bucuresti), a injunghiat un cadru didactic (femeie, in varsta de 26 ani), la nivelul gatului, cu un cutit, anunta surse judiciare pentru aktual24.ro.

Elevul este in clasa a X-a, incidentul foarte violent avand loc la inceputul orei de japoneza. Fara un motiv aparent, el a intepat-o pe profesoara in zona gatului. Elevul nu era cunoscut ca un copil problema sau agresiv.

Rana pare superficiala, aceasta este constienta si primeste ingrijiri medicale.

Profesoara are doar 26 de ani.

Elevul se afla, la ora redactarii stirii, inca la scoala, dar in custodia Politiei.

Comunicatul Politiei

„La data de 5 aprilie 2023, in jurul orei 12.40, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 14 au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca o femeie, cadru didactic la o unitate de invatamant din Sectorul 4, ar fi fost agresata de un elev, cu un obiect taietor-intepator, in timp ce se afla la ora de curs. La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii si au identificat persoanele implicate, elevul aflandu-se in custodia politistilor. In vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate la fata locului s-au deplasat si echipaje medicale”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: