„Ce faci, dai in mine? Mi-ai zgariat masina?”. Deputatul PSD Catalin Radulescu, manifestari golanesti fata de Malin Bot dupa sedinta CEX – Video

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu, supranumit „Mitraliera”, a reactionat provocator la intrebarile lui Malin Bot, dupa ce a iesit din curtea sediului PSD, luni noapte. Radulescu a fost invitat de Dragnea sa participe la sedinta CEX, insa a fost dat afara apoi la solicitarea lui Mihai Tudose.

Malin Bot l-a abordat pe Radulescu in momentul in care iesea din curtea sediul PSD pentru a se indrepta spre masina sa, un urias Land Rover. „De ce vreti sa transformati Romania in raiul infractorilor?”, l-a intrebat Malin Bot pe deputat.

Radulescu s-a eschivat golaneste, pretinzand ca Bot vrea sa il atace. Apoi l-a acuzat pe jurnalist ca i-a zgariat masina, intrucat pe aceasta erau lipite afise ale protestatarilor #rezist.

„Ma lasi sa intru in masina? Ce faci, dai in mine sau cum? Ma lasi sa intru in masina? Te rog sa nu mai lipesti astea pe masina. Mi-ai lipit astea pe masina? Mi-ai zgariat si masina cumva?”, s-a rastit Radulescu.

Vezi video de la minutul 17.20:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: