Ce mai pune la cale infractorul din fruntea PSD? Imediat dupa intalnirea cu Klemm, i-a convocat in biroul sau pe Stanescu si Iordache

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a convocat in biroul sau pe vicepremierul Paul Stanescu si cu presedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justitiei, Florin Iordache, la scrut timp dupa ce s-a intalnit cu ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Vicepremierul Paul Stanescu si cu presedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justitiei, Florin Iordache, au ajuns la biroul lui Liviu Dragnea in jurul orei 17:00.

Si ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a discutat, miercuri, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia din Palatul Parlamentului. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a ajuns la Palatul Parlamentului in jurul orei 15:30. El a discutat cu Liviu Dragnea aproximativ o ora.

Intalnirea lui Liviu Dragnea cu ambasadorul Hans Klemm nu a figurat pe programul oficial al presedintelui Camera Deputatilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: