Ceausescu al PSD. Un lider PSD explica de ce si-au pus tablou cu Dragnea in sediile partidului

politica

PSD-stii constanteni au un tablou cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, pus la loc de cinste pe unul din peretii sediului organizatiei judetene, sub care, atunci cand este nevoie, se fotografiaza liderii de la Constanta.

Secretarul general al PSD Constanta, Lucian Lungoci, a declarat pentru Mediafax ca nu i se pare anormal ca intr-un sediu de partid sa fie pus un tablou cu presedintele.

„Mie mi se pare normal, nu e nicio problema. Care ar fi problema? Mie asa mi se pare, este parerea mea. Daca altora nu li se pare asa, asta e, nu trebuie parerea lor sa coincida cu a mea. Nu cred ca e vreun lucru rau si altii (alte partide – n.r.) ar putea sa faca acelasi lucru”, a spus Lucian Lungoci.

El a spus ca tabloul liderului PSD se afla acolo de mai multa vreme.

„Tabloul este de mult pus acolo, credeti ca avem o data exacta? De un an, de doi ani, nu e recent. Iar fotografia respectiva cred ca e facuta prin vara, la o sedinta, nu mai stiu exact”, a explicat secretarul general al PSD Constanta.

”Cred ca sunt mult mai multe teme mai importante de discutat cu presa. Nu m-a sunat unul sa ma intrebe daca suntem pregatiti de iarna, daca judetul este pregatit sa intervina, daca avem tot ce ne trebuie, pentru ca vine iarna”, a adaugat Lucian Lungoci, care este si seful Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri din Constanta.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: