news

CEDO a respins toate plangerile Marianei Rarinca. Inca o mare gogoasa PSD-Antena 3 a fost dezumflata

Judecatorii Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) au decis joi sa declare drept inadmisibila plangerea depusa contra Romaniei  de Mariana Rarinca. Rarinca a fost intens folosita de Antena 3 si PSD ca simbol al „abuzurilor” procurorilor DNA.

Rarinca a cerut CEDO sa constate ca i-a fost incalcat dreptul la un act corect de justitie. Judecatorii CEDO i-au respins cererea in unanimitate. Ea a fost condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a santajat-o pe Livia Stanciu.

Propaganda lui Dan Voiculescu se astepta, joi dimineata, la un verdict favorabil Marianei Rarinca din partea judecatorilor CEDO.

„Povestea Marianei Rarinca a produs o tulburare puternica in societatea romaneasca. Intens comentat, el a devenit un ‘caz scoala’ ce evidentiaza mecanismul ocult al statului paralel care contorsioneaza statul de drept. Personajele-cheie ale acestui scandal-monstru – Livia Stanciu, Codruta Kovesi si Florian Coldea – asteapta cu sufletul la gura verdictul de la CEDO”, scria Jurnalul National.

Mariana Rarinca a fost condamnata definitiv in 2015 la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a santajat-o pe Livia Stanciu, fosta presedinta a Inaltei Curti de Casatie si actuala judecatoare CCR. Curtea de Apel Bucuresti a condamnat-o pe Rarinca pentru ca a amenintat-o pe Livia Stanciu cu dezvaluirea unor fapte imaginare, care ar fi fost compromitatoare pentru aceasta si pentru sotul sau.

„Amenintarile cu divulgarea catre presa a unor informatii presupus compromitatoare la adresa persoanei vatamate, respectiv cererea de a-i da 20.000 de euro drept compensatie pentru ‘datorii’ platite de inculpata in numele sotului persoanei vatamate, au fost transmise unei rude de-a acesteia. In perioada aprilie 2014 — 3 iunie 2014, persoana vatamata a primit amenintari prin intermediul unei convorbiri telefonice si prin mesaje tip SMS. Inculpata a amenintat-o pe persoana vatamata cu divulgarea catre presa a unor date compromitatoare despre persoana vatamata si familia acesteia”, arata DNA.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

21 de minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

17 minute ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucrainei sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

20 de minute ago

Mesaj de Paste de la SRI: „Nu credem pana nu vedem cu ochii nostri”

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a transmis un nou mesaj viral pe pagina oficiala de…

53 de minute ago