Cei doi blatisti din PNL care au votat cu Firea vor fi dati afara. Lider PNL: „Zilele acestea separam graul de neghina”

politica

Presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, afirma ca cei doi consilieri PNL care au votat bugetul Gabrielei Firea sunt „doi tradatori, doi blatisti, doua ramasite” care vor fi eliminate din randul liberalilor.

„Despre cei doi membri PNL din Consiliul General care sunt mana in mana cu Firea. PNL Bucuresti trecut printr-o reforma profunda. Nu se poate intampla instantaneu, sunt proceduri statutare de care trebuie sa tii cont pentru a face lucrurile in ordine.

In legatura cu cei doi ‘colegi’ liberali care i-au votat proiectele lui Firea… Ii stim, pentru noi nu a fost o surpriza. Sunt din vechea garda, sunt cei care au detinut in trecut puterea in PNL Bucuresti, sunt cei inclinati spre blaturi. Nu i-am putut da afara la timp pentru ca avem nevoie de motive statutare care sa ofere consistenta juridica acestei actiuni.

Unul dintre ei merita o atentie speciala. Este, paradoxal, unul dintre cei care au facut posibila, fara voia lui, nasterea politica a lui Nicusor Dan si, in consecinta a USB si USR. Este specialistul blaturilor din perioada in care Oprescu era primar, din perioada in care PSD Bucuresti se batea pe burta cu PNL Bucuresti. Acea perioada este istorie neplacuta, iar acestia sunt niste ramasite ale acelei perioade. Daca acei oameni ar fi facut opozitie pe bune si nu blaturi cu Oprescu si cu PSD, Nicusor Dan nu ar fi avut spatiu de afirmare si, poate, PNL castiga alegerile in urma cu patru ani. Dar pe ei ii stiu, ei sarbatoreau la 3 dimineata, faptul ca PNL, Catalin Predoiu a pierdut alegerile in 2016. Pentru ca abia asteptau sa faca blaturi cu Firea/PSD. Ghinion, s-au pricopsit cu mine si blaturile au mers mai greu.

O sa ma intrebati de ce am tacut pana acum. Va zic sincer, din calcul politic. Daca ma detonam in trecut nu puteam schimba mare lucru, ma dadeau ei pe mine afara, deveneam irelevant, nu puteam sa fiu in Consiliul General si sa scot mizeia la lumina. Deci raspunsul meu sincer este urmatorul: din calcul politic.

Am asteptat sa vina Ludovic Orban, am asteptat un aliat puternic care chiar putea produce schimbarea. Si a produs-o! Leadership-ul pe PNL Bucuresti este cu totul altul, cum spuneam, ei sunt doar ramasite de care vom scapa zilele acestea pentru ca avem suficiente motive statutare (nu au respectat deciziile Biroului Politic). Cu plecare lor, linia PNL in Bucuresti si la Sectoare trebuie sa fie clara pentru toata lumea!

Asa ca nu va infierbantati si nu generalizati ca PNL e pe blat cu Firea, NU SUNTEM, este vorba de doi tradatori, doi blatisti, doua ramasite si zilele acestea separam graul de neghina”, a scris Ciucu pe Facebook.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou si Cristian Olteanu au votat vineri in favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate ca PNL Bucuresti a anuntat ca liberalii din Consiliul General se vor impotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucuresti! Este imperios necesara dezbaterea sa inainte de sedinta de Consiliu, intr-o intalnire a consilierilor generali ai fiecarui partid. Acest lucru nu s-a intamplat. Bucurestenilor le trebuie asigurate conditii prielnice, iar institutiile din subordinea Primariei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfasurarea activitatii”, anuntat penelistul Cristian Olteanu pe Facebook.

Si Alexandru Hazem Kansou a avut un raspuns similar, dupa cea fost intrebat de un utilizator de Facebook de ce a votat bugetul lui Firea.

Mai mult despre:

Comentarii: