Cei doi blatisti din PNL, laudati de PSD: „Felicitari celor doi! Suntem mandri de ei”

politica

Marius Pavel, consilier general din partea PSD, i-a laudat vineri pe cei doi consilieri PNL care au votat in favoarea bugetului propus de Gabriela Firea. Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat ca blatistii vor fi exclusi din partid.

„Astazi am participat la sedinta Consiliului General la care doi dintre consilierii generali in speta dnul Cristian Marian Olteanu si dnul Alexandru Hazem Kansou, consilieri ce apartin grupului politic PNL au inteles faptul ca interesul locuitorilor din Municipiul Bucuresti trebuie sa primeze.

Cetatenii capitalei au nevoie de buget, spitalele, azilele de batrani, persoanele cu dizabilitati, investitiile, transportul public, apa calda si caldura, noi toti avem nevoie de un buget.
Felicitari celor doi!

Un moment rar in istoria Consiliului General, un moment ce trebuie sa ne faca pe toti sa reflectam, sa il apreciem si tot ce le pot spune colegilor nostrii este faptul ca sunt mandru.

Ordinele de la partid nu au stat astazi in fata interesului nostru al tuturor”, a scris Marius Pavel pe Facebook.

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat ca cei doi consilieri PNL care au votat, vineri, pentru bugetul Gabrielei Firea vor fi exclusi din partid. „Oricine face la Bucuresti intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti!”, spune Alexandru.

„Lucrurile s-au schimbat in PNL Bucuresti. De fapt, le schimbam in fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, munca serioasa, proiecte credibile.

Am urmarit cu atentie sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de astazi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate si opozitie totala la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere sa o giram prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face fata acestei exigente care tine de igiena interna a unui partid de opozitie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine isi imagineaza ca poate folosi imaginea PNL si sa se alinieze in spatele PSD direct sau in spatele altor sateliti, trebuie sa raspunda. Nu permit sa isi bata joc cineva, folosind sigla PNL, de increderea bucurestenilor. Am muncit mult ca sa o recastigam.

Biroul Politic al PNL Bucuresti se convoaca in vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou si Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmand excluderea acestora.

Oricine face la Bucuresti intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti! Mergem mai departe. In PNL Bucuresti s-au oprit compromisurile”, a scris Violeta Alexandru.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou si Cristian Olteanu au votat vineri in favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate ca PNL Bucuresti a anuntat ca liberalii din Consiliul General se vor impotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucuresti! Este imperios necesara dezbaterea sa inainte de sedinta de Consiliu, intr-o intalnire a consilierilor generali ai fiecarui partid. Acest lucru nu s-a intamplat. Bucurestenilor le trebuie asigurate conditii prielnice, iar institutiile din subordinea Primariei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfasurarea activitatii”, a anuntat penelistul Cristian Olteanu pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: