Cel mai TRIST castigator al unei medalii de aur la Jocurile Olimpice. Este ingrozit ca trebuie sa se intoarca in Coreea de Nord

sport

Pe langa medalia de aur, un sportiv din Coreea de Nord s-a ales ci cu un alt titlu de „glorie” la Rio: cel mai trist castigator de la Jocurile Olimpice.

Desi este doar al treilea reprezentant al tarii sale care castiga o medalie de aur, Ri Se-Gwang arata extrem de necajit pe podium. Ceilalti castigatori de pe locurile doi si trei zambeau cu gura pana la urechi, insa sportivului nord-coreean ii venea sa planga.

nord nord2

Foarte multi spectatori au sesizat starea de spirit a sportivului, comentand pe retelele de socializare ca acesta este ingrozit ca trebuie sa se intoarca in tara.

Screen Shot 2016-08-17 at 14.31.05

Sportivul a negat insa in fata jurnalistilor ca ar fi fost trist: „Eram plin de bucurie pentru ca pot sa-i aduc o victorie liderului nostru”.

Conform Daily Mail, sportivii nord-coreeni se afla sub atenta supraveghere a oficialilor de la Phenian. Sportivilor li s-au confiscat pana si telefoanele mobile Samsung oferite gratuit de catre organizatorii Jocurilor Olimpice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: