Centrul Iasiului, zona de razboi, PSD si jandarmii au ocupat tot. Sute de ieseni sunt tinuti de jandarmi in spatele gardurilor – Video

politica

Jandarmeria a imprejmuit Piata Unirii din Iasi, unde are loc mitingul PSD, cu garduri de protectie. Nimeni nu are voie sa treaca daca nu face parte din grupurile aduse de PSD cu autocarele.

Sute de ieseni sunt tinuti in spatele gardurilor. „Si noi suntem cetateni europeni”, a spus un barbat.  „Nu putem sarbatori cu totii Ziua Europei, a fost acaparata de hotii lui Dragnea”, s-a plans un pensionar. O femeie chiar i-a intrebat pe jandarmi: ”Tinerilor, e razboi in Iasi? Ce e cu voi?”.

Jandarmeria a adus forte impresionante.

Comunitatea Reset, grupul de ieseni care a organizat protestul anti-Dragnea de la sfarsitul lunii aprilie, anunta cu putin timp inainte de mitingul PSD de la Iasi ca „vom riposta ca in 20 aprilie”. Protestatarii au de gand sa ajunga chiar si aproape de scena.

„Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic”, scrie Reset pe Facebook.

„Mai e putin mai e un pic, Pana la marele #nimic!

Astazi, 9 mai, nu este Ziua Europei, nici Ziua Independentei, ci ziua in care intaiul infractor al tarii, iute-maniosul Dragnea revine la Iasi pentru a-si spala imaginea sifonata pe 20 aprilie. Este gestul unui marunt baietas de cartier care, dupa a incasat-o scurt si elegant, cheama intariri si promite razbunare.

Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic.

Orice act de violenta ajuta doar PSD si Dragnea, creand un prilej perfect pentru a se victimiza”, este mesajul integral al Reset pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: