„Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles cine a construit ‘Sistemul'”. Nastase, teorie abracadabranta. Cine a pus la cale intarirea DNA-ului

news

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca intarirea DNA, dupa ce Traian Basescu a fost ales presedinte, a fost pusa la cale de George Soros. „Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles cine a construit ‘Sistemul'”, spune Nastase.

„In 2005, un om a primit, de la George Soros, un buldog. El s-a apucat sa-l dreseze si sa-l invete sa-i atace ne-prietenii. L-a trimis si la Bruxelles sa se perfectioneze si sa-si ascuta dintii. Apoi, omul le dadea cateilor din sat ramasite de mancare si, din cand in cand, ca sa-i sperie, le arata licuriciul. Asta ca sa nu se implice atunci cand buldogul ii ataca adversarii.

A trecut un an, au trecut noua, omul si-a pierdut din puteri. Intr-o zi, flamand, buldogul, a inceput s-si alerge stapanul. Si face acest lucru si in prezent. Prietenii omului cred ca buldogul e de vina. Eu am o alta parere.

Legenda (pentru cei care nu au inteles): omul este Traian Basescu iar buldogul este ‘sistemul’ (prezentat in anumite povestiri, ca o entitate ezoterica, impersonala).

Concluzie (cum ar spune un cunoscut al meu): ‘Hai sa n-o mai ciufulim atata’. Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles cine a construit ‘Sistemul’. Iar unii dintre ei chiar au pus umarul”, a scris Adrian Nastase pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: