Chiar si baronul „Sosetuta” il trage de urechi pe Badalau: „Te descalifici ca om”

politica

Baronul Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, se declara si el revoltat de afirmatii jignitoare ale colegului Niculae Badalau fata de romancele care lucreaza in strainatate.

„Cred ca nu exista suferinta mai mare decat sa fii departe de familia ta. Sa nu iti vezi copiii, sotia si parintii cu lunile, sa lipsesti de la cele mai importante momente pentru ca trebuie sa muncesti departe, sa le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din pacate, il fac astazi prea multi romani.

Multi nemteni de-ai mei sunt plecati in lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar stiu ca acolo, printre straini, gandul si sufletul le sunt acasa. Si nadejdea ca vor reveni in tara le da forta sa o ia de la capat zi de zi.

A vorbi urat despre acesti frati ai nostri este trist si meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atat mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred ca a venit vremea sa nu mai punem semnul egal intre ideea de echipa politica si taceri complice!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Arsene si-a obtinut porecla de „Sosetuta” dupa ce pe internet au aparut imagini cu el in sosete alaturi de o adolescenta.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: