politica

Chiar si Piedone s-a suparat pe Pieleanu: „Sunt disperati, vor sa ma convinga ca doar Firea poate sa-l bata pe Nicusor Dan”

Reactie dura a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce Avangarde, institut patronat de Marius Pieleanu, a publicat duminica rezultatele unui sondaj care il claseaza pe locul trei.

„Partidul care a aruncat-o la gunoi pentru doctorul Cirstoiu si acum a reciclat-o vrea sa ma convinga pe mine ca doar Gabriela Firea il poate bate pe Nicusor Dan. Nu ma intereseaza aceste sondaje si mai anunt inca o data ca nu ma retrag. Sunt disperati. Vor sa ma convinga ca doar Firea poate sa-l bata pe Nicusor Dan”, a declarat Piedone.

Citeste si: Pieleanu iese cu un nou sondaj, l-a trantit pe Piedone pe locul 3. Acum o luna, Piedone era pe locul 1 cu 44%

Un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD sustine ca Gabriela Firea a trecut deja pe locul 2, la doar cateza zile dupa ce i-a fost anuntata candidatura.

Datele au fost culese prin metoda Door-to-Door (teren) in perioada 24.04.2024 – 27.04.2024 dela 1150 de respondenti. Avangarde este condus de sociologul Marius Pieleanu.

Astfel, Nicusor Dan are 31%, Gabriela Firea – 24% iar Cristian Popescu Piedone – 20%.

Sebastian Burduja ar avea un scor de 15%.

Un alt rezultat surprinzator al sondajului PSD este ca numarul bucurestenilor multumiti de modul in care este administrata Capitala este mai mare decat al nemultumitilor.

In urma cu doar o luna, Avangarde sustinea ca Piedone are 44%.

Noul sondaj, comandat de PSD, apare in contextul in care PSD face presiuni puternice pentru ca Piedone sa isi retraga candidatura in beneficiul Gabrielei Firea. Teoretic, cu astfel de rezultate in sondaje, Piedone s-ar putea lasa mai usor convins sa renunte, daca ar fi intr-adevar pe locul 3.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Sunt viu”. Primul mesaj al lui Florin Piersic de cand a intrat in spital: „Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj prin intermediul medicilor de la spitalul "Foisor". "Scumpilor…

14 minute ago

Ciolacu s-a trezit cu un protest in propria curte. Angajatii Guvernului au iesit in strada, spun ca salariul de 5.000 de lei/luna este prea mic. Reactia ironica a premierului

Peste 200 de functionari guvernamentali din cadrul aparatului de lucru al Guvernului au iesit luni…

27 de minute ago

Veste mare pentru soferi, a aparut un gel care anuleaza efectele alcoolului. Cum functioneaza noua substanta

Oamenii de stiinta elvetieni au dezvoltat un nou gel care ar putea anula efectele negative…

17 minute ago

Coruptie la Bacau. Un functionar a lesinat cand a vazut mascatii, el tocmai incasa o spaga de 4.000 de euro

Un angajat al Primariei Bacau a fost prins in flagrant in timp ce incasa o…

3 ore ago

Medvedev ameninta ca Marea Britanie va primi un raspuns cu „munitie speciala”: „Un anumit domn Cameron a cerut ca lupta cu Putin sa fie pana la capat”

Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev a avertizat vineri tarile Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)…

2 ore ago