Chinuri ingrozitoare pentru o femeie. I-au crescut coarne in talpa!

life

O pensionara din Arabia Saudita e nevoita sa suporte chinuri cumplite, dupa ce i-au aparut in talpa trei coarne. Potrivit dailymail.co.uk, medicii nu au identificat inca o solutie pentru a o scapa pe femeie de agonie.

Femeia, a carei identitate nu a fost facuta publica, nu mai poate merge si, din cauza durerilor, nici nu se poate odihni. Un specialist a declarat pentru Daily Mail ca, cel mai probabil este vorba despre ketaroza actinica, o leziune precanceroasa a pielii, cauzata de cele mai multe ori de expunerea la soare. Aceasta duce la cornu cutaneum, aparitia unor coarne cutanate in diverse zone ale corpului. Doar o biopsie poate arata daca acestea sunt maligne sau benigne. Abia apoi s-ar putea incepe un tratament.

Pana una alta cele trei coarne, aparute prima data in urma cu cativa ani, continua sa creasca. Fiul femeii sustine ca acestea i-ar fi iesit dupa ce batrana s-a taiat din greseala in talpa cu o bucata din metal. Rudele acesteia fac apel la medici sa gaseasca o modalitate sa o scape de chinuri.

Foto: dailymail.co.uk

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: