Chirieac ii cere lui Tudorel Toader sa actioneze, inainte de „caderea Guvernului”: „Dancila a fugit in munti, nu mai am nicio asteptare”

politica

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac revine cu noi mesaje prin care doreste sa transmita ca zilele premierului Dancila sunt numarate. El ii cere lui Tudorel Toader sa se grabeasca sa numeasca un nou sef al DNA, „in cazul in care o sa cada Guvernul Dancila”.

Chirieac a lansat noi atacuri la adresa premierului Dancila, dupa ce vineri a anuntat ca aceasta „trebuie sa plece”.

”In actualul Guvern, un singur om, hotarat, cu cartea de drept la subrat, profesorul Tudorel Toader, a facut dreptate in sensul de drept. Mi se pare esential acest lucru. Tot domnia sa ar trebui sa propuna noul procuror-sef DNA. Un prim-ministru care isi bate joc de munca sa, chiar nu poate sa stea acolo. Dincolo de acest aspect, daca doamna Dancila cade, cu siguranta va fi un guvern tehnocrat pentru ca domnul Iohannis sa isi numeasca un procuror-sef la DNA. Va ganditi ca tot DNA-ul, ca nu s-a rostit numele Kovesi de doua saptamani in aceasta nebunie, va ganditi ca un Guvern al domnului presedinte Iohannis va nominaliza acolo pe cine vrea domnia sa?”, a declarat, sambata seara, Chirieac la Romania TV.

„La doamna Dancila, nu mai am nicio asteptare, care a fugit in munti, inchizand si toata tara dupa domnia sa. Ma uit daca presedintii coalitiei majoritare au suficienta putere in acest moment sa nu duca tara de rapa”, a mai spus Chirieac.

Chirieac este unul dintre aporpiatii lui Liviu Dragnea, fiind deseori folosit de liderul PSD pentru a-si anunta intentiile.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: