Chirieac intoarce armele: „Dragnea sustine ca este presedinte al PSD. Sa se razbune pe sistem, nu pe partid”

politica

Sustinator fervent pana mai ieri al lui Liviu Dragnea, Bogdan Chirieac il acuza acum pe fostul presedinte al PSD ca face rau partidului prin decizia de a ataca in instanta rezultatele Congresului PSD. Chirieac o apara acum puternic pe Dancila.

„Este ultimul lucru de care avea nevoie PSD si doamna Viorica Dancila in acest moment. Intr-un peisaj politic tumultuos, mai ales dupa condamnarea politica a lui Liviu Dragnea, avansul pe care il ia USR, posibilele miscari de strada din 10 august, felul in care danseaza baronii PSD, doua pe stanga, doua pe dreapta, acest lucru poate sa se reflecte profund negativ asupra PSD. Ei trebuie sa se adune, sa se uneasca, pentru ca nu e vorba despre demersul lui Liviu Dragnea, ci de faptul ca dai unei justitii profund politizate acest atu care poate fi folosit impotriva celui mai mare partid politic din Romania”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Chirieac l-a acuzat apoi pe Dragnea ca se razbuna pe partid.

„Este o lovitura a lui Liviu Dragnea, fara doar si poate. Intr-adevar, in stilul cel mai romanesc cu putinta, foarte multa lume s-a lepadat de el. Prima lor grija a fost sa jure pe rosu ca nu l-au cunoscut pe Dragnea si daca l-ar fi cunoscut, ar fi luptat impotriva lui.

Pe de alta parte, nu partidul i-a facut rau lui Liviu Dragnea, deci daca ar vrea sa se razbune, ar trebui sa o faca impotriva sistemului, nu a partidului. Inteleg acum ca Liviu Dragnea zice un lucru interesant juridic. El nu si-a dat demisia, este in continuare presedinte!”, a mai spus Chirieac.

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, contesta din puscarie alegerea Vioricai Dancila in functia de presedinte al Partidului Social Democrat si a lui Mihai Fifor in functia de secretar general. Procesul privind invalidarea rezulatelor congresului PSD se judeca chiar azi, joi.

In cererea depusa in instanta, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de inscriere in Registrul partidelor politic de la Tribunalul Bucuresti a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Viorica Dancila ‘pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorita faptului ca alegerea sa ca Presedinte al PSD s-a facut de catre delegatii la Congresul PSD din 29 iunie in baza modificarilor de Statut votat tot in acel congres dar neinscrie la Tribunalul Bucuresti’.

Mai mult despre: ,

Comentarii: