Chirieac, umilit iar de Clotilde Armand: „Serviciile secrete franceze au provocat inundatie unde au fost depozitati sacii cu voturi! Sunt sacii umezi si nu mai pot fi numarati”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a comentat ironic noile aberatii de la Romania TV, conform carora serviciile secrete din Franta au udat sacii cu voturile de la alegerile locale pentru a nu mai putea fi renumarate.

„Aflu ca fostul primar PSD rasplatit de partid cu un post caldut in Parlament pentru a scapa de procurorii DNA a castigat de fapt alegerile din Sectorul 1. Cativa analisti politici abonati in trecut la banii cetatenilor Sectorului 1 au decis asta la televiziunea fugarului. Insa exista o problema. ‘Serviciile secrete franceze au provocat inundatie unde au fost depozitati sacii cu voturi! Sunt sacii umezi și nu mai pot fi numărați’, spune unul dintre analisti. Case closed”, a scris Armand pe Facebook.

Romania TV a sustinut ca aproximativ 200 de saci cu voturi au fost descoperiti umezi, iar numararea voturilor nu ar mai putea fi facuta. Analistul respectiv este nimeni altul decat celebrul Bogdan Chirieac.

”Putem banui si am avut suspiciuni ca a castigat Dan Tudorache cu un numar mai mare de voturi. De altfel ne-a anuntat in seara alegerilor ca are peste 1000 de voturi. Doamna Armand furase startul si anuntase ca a castigat. Eu urmaresc cu incredere aceasta renumarare a voturilor.

Inteleg ca s-au numarat vreo 85% dintre sacii cu voturi si sunt oficial, ma rog, pe surse, 1500 de voturi in plus. Am auzit si eu ca ar fi totusi vreo 3000 de voturi si aflu cu mare ingrijorare ca ultimii 200 de saci cu voturi sunt umezi si nu mai pot fi renumarati.

Ar fi in opinia mea o crima, iar cei responsabili ar trebui sa plateasca pentru ca am avea un caz extrem de grav si anume ca nu mai conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara. Vom avea si alegeri prezidentiale, sunt importante si acestea pentru alegerea primarului, in care poate ca a castigat candidatul Ionescu, dar in functie a fost numit candidatul Popescu si nu se mai poate face absolut nimic nici daca dovedim ca Ionescu a castigat alegerile. Deci aici este o situatie gravisima, din punctul meu de vedere, cu un mare pericol pentru democratia inca tanara din tara noastra”, a declarat Chirieac la Romanai TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: