Cifrele Guvernarii Ciolos: „Dacian si noi impreuna cu el putem privi in ochi, cu fruntea sus orice roman pentru perioada in care ne-am asumat guvernarea tarii”

news

Alin Mituta, fostul director de cabinet al lui Ciolos, explica de ce Guvernul Ciolos a pus Romania in centrul atentiei la nivel international.

„Dacian si noi impreuna cu el putem privi, intr-adevar, in ochi, cu fruntea sus orice roman pentru perioada in care ne-am asumat guvernarea tarii”, concluzioneaza fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos.

Iata postarea integrala:

„Un studiu realizat de KPMG in 136 de tari, ​care masoara indicele de adaptabilitate la schimbare, arata ca Romania e printre tarile care au evoluat cel mai mult din 2015 pana astazi (adica in 2016) pe cele 3 componente evaluate: capacitatea guvernamentala, capacitatea mediului de afaceri si capacitatea umana si a societatii civile. Romania inregistreaza si cel mai spectaculos salt din lume, de 35 de locuri, in ceea ce priveste capacitatea guvernamentala de adaptabilitate la schimbare adica acea caracteristica esentiala care permite ca o tara sa tina pasul cu vremurile, sa fie deschisa catre oportunitati pentru a putea profita de ele. (sursa: https://goo.gl/mzZJUn)

Cu putin timp in urma, raportul Nations in Transit al Freedom House constata, de asemenea, ca Romania a evoluat in 2016 pe trei componente principale: capacitatea guvernamentala, societatea civila si procesul electoral (sursa https://goo.gl/CFxGF7)

Altfel spus, daca guvernele PSD nu ies bine nici macar in propriile evaluari, iata ca guvernul Ciolos nu doar ca puncteaza foarte bine in evaluari mult mai serioase dar si pune Romania in centrul atentiei la nivel international.

Dacian Ciolos spunea acum 10 luni, care parca par din alta viata daca ne uitam in jur, ca „pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti.”

Dacian si noi impreuna cu el putem privi, intr-adevar, in ochi, cu fruntea sus orice roman pentru perioada in care ne-am asumat guvernarea tarii”.

Mesajul a fost distribuit si de Dacian Ciolos. „Nu din nostalgie ci doar pentru informare…”, sublinieaza fostul premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: