„Cine a platit?”. Patru televiziuni si-au oprit simultan transmisia pentru a-i face loc Gabrielei Firea: „Relatia dubioasa presa – partide (politicieni) nu a disparut. Gentile cu bani umbla altfel”

politica

Patru televiziuni de stiri si-au oprit simultan emisia, joi, pentru a transmite in direct un eveniment la care participau ministrul PSD al Familiei, Gabriela Firea, si primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Baluta. Jurnalistul Cristian Andrei (Europa Libera), care a sesizat primul aceasta situatie, suspecteaza ca transmisia a fost difuzata contra cost, cel mai probabil banii provenind de la Primaria Sectorului 4.

„Antena3, RTV, B1 TV, Realitatea opresc simultan stirile pentru a transmite un eveniment la care participa Baluta si Firea. Pozitia centrala o are Gabriela Firea, noul ministru al Familiei, care tine si un discurs. Nu apare vreun semn de publicitate.

Cine a platit aceasta promovare, cu cat?

Sa nu imi spuneti ca patru televiziuni au considerat simultan nevoia sa dea mesajul Gabrielei Firea, fara ca in spate sa existe o plata din partea cuiva. Primaria Sectorului 4 este probabil cea care a platit pentru ca discursul Gabrielei Firea sa fie difuzat.

Relatia dubioasa presa – partide (politicieni) nu a disparut. Gentile cu bani umbla altfel”, a subliniat jurnalistul Cristian Andrei pe Facebook.

Ce s-a intamplat de fapt? Primaria Sectorului 4 a inaugurat noua casa de tip familial in care au fost cazati 12 copii proveniti din familii defavorizate.

Evenimentul a fost transformat intr-un urias spectacol propagandistic, avand-o in centru pe Gabriela Firea.

“Ca ministru al Familiei, Tineretului si Egalitatii de sanse, dar si ca mama a trei baieti sunt si voi fi mereu atenta la nevoile tuturor copiilor aflati in situatii speciale. Sunt preocupata de toate aspectele vietii acestor copii, obiectivul meu la Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de sanse este ca ei sa aiba conditii bune de viata, sa nu mai existe situatii in care sa reclame lipsa unei alimentatii adecvate, cazuri de violenta, lipsa terapiei in cazul celor care au nevoie de psiholog, sau lipsa unui suport atunci cand parasesc centrele in care si-au trait copilaria si adolescenta. Inca mai sunt multe de facut”, a declarat Gabriela Firea in direct la patru televiziuni.

Este insa putin probabil ca Gabriela Firea a avut vreun rol in deschiderea cebtrului, ea plangandu-se in urma cu cateva zile ca nu are nici sediu pentru Ministerul Familiei si nici subordonati.

Citeste si: Ministrul Firea se plange ca nu are subordonati si nici sediu: „Poate RAPPS ne gaseste totusi un sediu”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: