Cine „apara” familia Luizei. Tonel Pop se cunoaste bine cu interlopul Remus Radoi din Caracal. Avocatul a fost prezent in emisiunile lui „Codita”

news

Avocatul Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei Melencu, a fost invitat al interlopului Remus Radoi din Caracal intr-o emisiune pe care acesta o realiza la o televiziune locala din Bucuresti, TV6.

Procurorii DIICOT i-au interzis, miercuri, avocatului Tonel Pop sa mai participe la perchezitiile de la locuinta lui Gheorghe Dinca dupa ce acesta si-a facut un selfie imbracat in combinezon alb si cu manusi, costumul pe care il poata anchetatorii. Gestul i-a socat pe procurori, care iau in calcul sa-i faca sesizare la Baroul Bucuresti, care ar putea sa-i dea amenda judiciara. Explicatia oferita de avocat este la fel de socanta: ”Mi s-a parut haios sa fac o poza cu acel costum”.

„Am cerut sefului criminalistilor de aici sa-mi faca o fotografie cu combinezonul pentru ca era haios, am facut o fotografie in fata prelatei. Pentru ca era haios… Dansii au facut o poza pe o prelata. Nu se vede nicio frunza. (…) Era haioasa cu combinezonul cu toate, cu manusi si am vrut sa fac o poza cu acel costum deosebit”, a declarat avocatul.

Acesta sustine ca fotografia nu a fost facuta in ”campul infrational” si ii acuza pe procurori l-au indepartat din ancheta pentru ca nu vor ca el sa stie cum decurge urmarirea penala si nu ”le convine ce spun despre dumnealor”.

Surse din avocatura au declarat pentru Europa Libera ca este ”cu totul si cu totul neobisnuit sa-ti faci fotografii la locul unei crime, in campul rezervat criminalistilor, iar explicatia dumnealui ca i s-a parut ”haios” este complet deplasata. Arata mai mult dorinta de a-si face imagine decat de a reprezenta ca avocat familia respectiva. Consiliul Baroului va lua o decizie in cazul acesta”, a declarat pentru Europa Libera un avocat cunoscut sub protectia anonimatului.

Avocatul Tonel Pop a reprezentat PSD in diverse procese, fiind pe statul de plata al partidului, iar la ultimele termene pe care Dragnea le-a avut in procesul ”angajarilor fictive”, in care a fost condamnat la 3,6 ani de inchisoare, apare in sala de proces pe banca alaturi acesta.

Tonel Pop se cunoaste bine si cu Remus Radoi, celebru interlop din Caracal. Tonel Pop a fost invitat in emisiunea ”Realitatea Romaneasca” pe care Remus Radoi, zis si ”Codita”, o avea la televiziunea 6TV.

Radoi este cel la care a apelat comisarul sef Nicolae Alexe, cel care a coordonat actiunea de cautare a Alexandrei, pentru a afla adresa la care a fost dusa aceasta. Radoi i-a furnizat insa trei adrese gresite si i-a trimis pe politisti la casa clanului rival, Oaca. Asa cum a aratat Libertatea, Alexe si Radoi conversau pe WhatsApp despre datele masinii suspecte a-i apartine lui Dinca.

Societatea Radiotelevision TV6 SRL a primit licenta de la CNA din ianuarie 2011 si, potrivit publicitatii facute atunci, era televiziunea sectorului 6 din Bucuresti, al carui primar era Cristian Poteras, intre timp condamnat la inchisoare. Actionar era atunci Serghei Mizil, dar acesta s-a retras, iar acum actionar unic este Olga Croitoru, realizatoarea emisiunii „Puterile Secrete”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: