Cine este IUBITUL „femeii de fier” Laura Codruta Kovesi. Apare si in reclame

news

Iubitul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este Emil Florin Nemes, care lucreaza pentru RCS-RDS si apare intr-o reclama la Digi Mobil, scrie Catavencii.

Emil Florin Nemes este reprezentantul tuturor companiilor si posturilor de televiziune care apartin RCS & RDS, el fiind coordonatorul de marketing si PR al companiei, functie pe care o ocupa din 2009.

Presupusul iubit al sefei procurorilor anticoruptie le este mai cunoscut romanilor din reclamele Digi Mobil, unde joaca alaturi de fostul fotbalist Gica Craioveanu.

Nascut in Tarnaveni, Florin Nemes a absolvit Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda” din Brasov, in 2003, a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom si, dupa cum deja ati citit, din 2009, RCS & RDS. Domnul Nemes adora literatura de dezvoltare personala, alergarea si mancarea vegetariana.

nemes2

Conform Catavencii, Nemes a fost si el vizat de spionii israelieni de la Black Cube.

“Si, totusi, ce ar fi cautat domnul Nemes pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce in vizorul acestora, de ce si-ar fi dorit acestia sa-i scormoneasca prin casutele de e-mail, cand ar fi putut afla atatea lucruri despre el doar din surse deschise? Pai, ca sa spunem asa, domnul Emil-Florin Nemes este un barbat puternic. Iar cei de la Black Cube pareau destul de interesati de barbatii puternici ai Romaniei. De barbatii puternici, dar mai ales de femeile cu adevarat puternice care se afla in spatele acestora. Iar in spatele domnului Nemes se afla, de ani buni, cea mai puternica femeie din Romania.

Exact. De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemes si Laura Codruta Kovesi traiesc o frumoasa poveste de dragoste”, mai scrie sursa citata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: