Cine este noul sef al Cancelariei premierului. A fost dat afara cu bodyguarzii de Mihai Gadea din platoul Antena 3

politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost numit seful Cancelariei premierului Ludovic Orban. De asemenea, Antonel Tanase a fost numit secretar general al Guvernului in locul lui Toni Grebla.

Decizia a fost semnata marti de premierul Ludovic Orban si publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Tot marti, premierul Ludovic Orban a semnat si decizia de eliberare din functia de sef al Cancelariei, cu rang de ministru, a lui Costin Mihalache.

Ionel Danca a fost jurnalist, analist economic, realizator si moderator TV.

Citeste si: „Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”. Gadea, isteric, l-a dat afara din emisiune pe purtatorul de cuvant al PNL

El a fost si coordonator academic al masterului ‘Politici de integrare europeana’ de la Facultatea de Stiinte Politice – Departamentul de invatamant la distanta din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

In 2013 si 2014, Danca a ocupat functia de consilier al ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

De asemenea, a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Ciolos pentru proiecte de dezvoltare economica regionala (2016) si coordonator al Unitatii Guvernamentale de Asistenta Tehnica (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economica regionala integrata in Valea Jiului, Rosia Montana – Muntii Apuseni si comunitatile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iasi).

Mai mult despre: ,

Comentarii: