Cine este politistul fan Oana Lovin. Fratele lui a dus tinere sa se prostitueze in Germania. Politistul, cercetat pentru amenintari cu moartea

news

Poltistul care le-a dus, ilegal, pe Oana Lovin si Codruta Cerva la racla Sf. Parascheva se numeste Catalin Vasilica Nistor. El a fost retinut in trecut chiar de catre colegii lui dupa ce si-a amenintat un superior care il cerceta pe fratele lui pentru ca ducea tinere sa se prostitueze in Germania.

Nistor este cercetat in acest moment de superiorii din cadrul Politiei pentru ca, pe 14 octombrie, cu ocazia manifestarilor de Sf. Parascheva din Iasi, a plecat din punctul unde era desemnat si le-a dus pe Oana Lovin si Codruta Cerva la racla, desi acestea nu erau domicialiate in Iasi.

„Eu am fost in PRM-ul lui Vadim, cand era Vadim…”, le-a spus politistul celor doua activiste.

„Vela, imi pare rau, dar cat timp Politia Romana inca mai are oameni, n-ai ce sa le faci”, a comentat fericita Oana Lovin.

Citeste si: Oana Lovin si Codruta Cerva, escortate ilegal la racla Sf. Parascheva de un politist fan Vadim: „Eu am fost in PRM-ul lui Vadim”

Politistul are un lung sir de abateri disciplinare. Cea mai grava este este ca a amenintat cu moartea, in 2014, un ofiter din cadrul IPJ, de la Crima Organizata. Catalin Vasilica Nistor ar fi procedat la aceste amenintari pentru a-l intimida pe politistul care il cerceta pe fratele lui, suspectat ca obliga femei sa se prostitueze in Germania, scria atunci Buna Ziua, Iasi.

De altfel, in trecut, sefii IPJ au amanat avansarea in grad a politistului, tot in urma unor amenintari telefonice pe care acesta le facea. Mai mult, dupa ce a zgariat cu cheile masinile unor colegi, a fost mutat disciplinar la alta sectie de politie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: