Cine este Sarmiza Andronic, noua propagandista de la Antena 3. Legaturi stranse cu fugarul PSD Sebastian Ghita

politica

Mihai Gadea si realizatorii Antena 3 o au invitata, de cateva luni, in studiourile postului pe Sarmiza Andronic, care se prezinta drept „analist politic”. Insa aceasta este in realitate o apropiata a lui Sebastian Ghita, candidand de altfel pe listele partidului infiintat de fugarul PSD.

Sarmiza Andronic este o noua voce in concertul propagandistic al PSD care este promovata insistent de Antena 3 si stiripesurse.ro, site detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

Marti seara, intr-o emisiune la care era prezent si Marcel Ciolacu, ea l-a atacat violent pe Nicusor Dan si i-a adus osanale Gabrielei Firea.

„Ar fi foarte bine ca Nicusor Dan sa fie taxat la vot pentru aceasta iesire total nepermisa. Am vazut eleganta cu care doamna Firea trateaza aceasta campanie, domnia sa nu ataca, nici nu ar avea cum, nu sta in firea domniei sale”, a sustinut Sarmiza Andronic.

Sarmiza Andronic este familiarizata cu subsolurile insalubre ale politicii romanesti de mult timp, desi a aparut recent la televiziunile nationale.

In 2007, Andronic a candidat pentru un loc de parlamentar european pe lista Partidului Initiativa Nationala. Acest partid fusese infiintat de Cozmin Gusa, actual membru PSD si unul dintre canalele PSD de distribuire de fake news.

Sarmiza Andronic a picat apoi in umbra pentru a reaparea, noua ani mai tarziu, in compania lui Sebastia Ghita. Ea a fost director de comunicare al lui Sebastian Ghita, mai exact al Partidului Romania Unita, in timpul campaniei electorale din 2016. Partidul lui Ghita, desi a fost promovat puternic de Romania TV, nu a reusit sa intre in Parlament. De altfel, ea a si candidat pentru un loc de parlamentar pe listele acestui partid in judetul Neamt.

Cel mai probabil, Sarmiza Andronic a pus la cale campania isterica a PRU de atunci impotriva „sorosistilor”, lupta cu George Soros fiind principala tema de campanie a PRU si a lui Ghita.

“Vis-a-vis de recentele referiri la ultimile planuri de dezmembrare a Romaniei «dospite» in anumite cercuri externe, noi am avut recent o conferinta de presa la Bucuresti, la care au participat domnul presedinte Bogdan Diaconu, domnul deputat Sebastian Ghita si domnul avocat Bolcas, presedintele senatului Partidului Romania Unita, in care s-a discutat despre finantarea de catre George Soros a unor ONG-uri… Atat pot sa va spun acum ca urmeaza sa facem o serie de dezvaluiri si sa prezentam si acte doveditoare… Daca noi avem oameni platiti din exterior, daca pe noi ne conduc ONG-urile, atunci Romania se duce de rapa!”, spunea Sarmiza Andronic intr-un interviu pentru presa locala din Neamt.

Mai mult despre:

Comentarii: