politica

Cine este seful postacilor lui Ponta. Recunoaste ca a inundat Facebook cu „dejectiile” lui Liviu Dragnea

Victor Ponta anunta ca a facut un nou transfer de la PSD, preluand un individ care s-a ocupat de postarea pe Facebook a „dejectiilor” lui Liviu Dragnea. Numele acestuia este Alin Marina.

„Comunicarea online si in retelele sociale reprezinta o prioritate absoluta pentru PRO Romania ( in conditiile in care partidele care au subventii de 100 milioane de euro de la Bugetul de Stat folosesc acesti bani publici ca sa cumpere sau sa sufoce media clasica)!

In 2018 am fost cautat de Alin Marina – un tanar social democrat, care a luptat alaturi de mine in campaniile PSD; era in ziua in care Dragnea isi pusese toti “harabagiii” platiti de Partid sa spuna acea minciuna colosala cu “Simona Halep a fost huiduita de romani” / Alin era responsabil de pagina de Facebook a PSD Dambovita si mi-a spus ca deja s-a umplut paharul si nu mai poate sa posteze toate dejectiile emanate din K10 de slugile lui “Escobar din Teleorman”!

Desi isi pierde locul de munca (la Primaria Tatgoviste) si a devenit o tinta pentru Ministrul Rovana Plumb – Alin a decis sa se alature Echipei PRO Romania!

Alin va fi coordonatorul nostru pentru PRO Romania Online – sunt convins ca vom avea mult de munca dar si multe succese / si foarte curand o sa mai aratam din mizeriile pe care le fac unii platiti din banii de la Buget!!!

Ps – Internetul este cea mai valoroasa inventie pentru Omenire din ultimul secol! Faptul ca mai exista si in ziua de azi trogloditi care spun ca “Internetul e rau” ( si mai ajung si ministri) demonstreaza doar ca exista oamani care au ramas pe scara evolutiei in urma maimutelor! Sa speram ca sunt pe cale de disparitie!”, a scris Ponta pe Facebook.

Desi a plecat din PSD, Alin Marina continua sa impartaseasca filosofia partidului de guvernamant. Cel putin in ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: victor ponta

Recent Posts

Protest in Peru dupa ce guvernul a asociat transsexualitatea cu o tulburare mintala

Membri ai unor grupuri LGBTQ au manifestat, vineri, in fata Ministerului Sanatatii din Peru, dupa…

2 ore ago

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

14 minute ago

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata in apropiere de Sf.…

O oră ago

Propunere soc: Donald Trump solicita ca lui Joe Biden sa i se faca testul anti-drog inainte de prima dezbatere prezidentiala

Donald Trump a cerut vineri ca Joe Biden sa fie testat antidrog inainte de cele…

9 minute ago

Vladimir Putin respinge „armistitiul olimpic” cerut de Emmanuel Macron. Replica la interdictia impusa sportivilor rusi de a participa la JO sub culorile tarii lor

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca Moscova nu va respecta cererile de incetare a…

49 de minute ago