Cine il crede? Liviu Dragnea ameninta cu demisia din PSD: „O sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist”

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a amenintat luni ca va pleca din PSD si „o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist” daca Legea gratierii nu va trece de Parlament in forma propusa de Guvern. El a anuntat ca vor exista sanctiuni pentru Serban Nicolae.

„Cea mai buna varianta este sa plece din Senat cum vine de la guvern”, a spus Dragnea, dupa ce proiectul legii gratierii a primit un raport favorabil, cu amendamente, in comisia juridica din Senat, luni dimineata.

„Nu domnul Serban Nicolae va hotari cum ramane cu acest subiect, eu cred ca Comisia juridica de la Senat a incurcat destul de mult aceasta lege, ca cea mai buna varianta pentru moment este ca legea sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern, pentru ca s-a schimbat de foarte multe ori acolo si eu sunt foarte nemultumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv National, unde vom discuta si subiectul asta, dar si alte subiecte”, a precizat Dragnea, la Parlament.

El a mentionat ca raportul Comisiei juridice a Senatului referitor la legea gratierii se poate intoarce in acest for, adaugand ca ar dori ca legea sa nu vina de la Senat prin adoptare tacita.

„Nu numai eu, majoritatea suntem nemultumiti de ce s-a intamplat acolo. (…) Daca nu mai am autoritate in partid, o sa vad, o sa plec si o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate. Vreau sa discutam transparent in CEx, ca li s-a spus ca e in regula cu acel amendament. Cand au vazut pozitia mea si-au dat seama ca de fapt nu era o informatie corecta”, a sustinut Liviu Dragnea.

Liderul PSD nu a negat faptul ca vor fi si sanctiuni in CExN.

Intrebat daca va cauta juristi mai buni in PSD, liderul social-democrat a spus: „Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare si de caracter”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: