Cine spunea ca Iohannis n-are UMOR? Ironie taioasa la adresa marilor partide, preocupate de situatia de la SIE

politica

Dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE, Iohannis a anuntat ca va face o noua propunere pentru conducerea SIE, cel mai probabil, dupa alegerile parlamentare. El le-a cerut partidelor sa se ocupe sa-si puna candidati fara probleme penale pe liste, in loc sa se preocupe de cine va conduce SIE.

„Cred ca acest Parlament va fi foarte ocupat cu alegerile si sper sa fie si foarte ocupat cu a gasi candidati care nu au dosare penale si sper sa si fie foarte ocupat cu o campanie curata asa ca nu cred ca le voi incarca agenda cu numirea unui nou director la SIE. Lucrurile sunt sub control, generalul Predoiu a mai fost o perioada la interimat si nu este o situatie care reclama o interventie foarte urgenta din partea Parlamentului, alta decat sa ia act de demisia domnului Ungureanu. Probabil, voi face o propunere noului Parlament dupa alegeri”, a afirmat seful statului.

Iohannis a precizat ca a colaborat foarte bine cu Ungureanu. „Aceasta zona a spionilor intotdeauna este foarte interesanta si este taramul unor povesti interminabile. Nu, am lucrat foarte bine cu domnul Ungureanu. Va amintiti ca eu l-am propus la conducerea SIE. Acum, din motive pe care probabil o sa le aflu si eu cand vom avea ocazia sa discutam in liniste aceste lucruri, dar nu au fost astfel de situatii care au dus la aceasta situatie”, a spus presedintele Iohannis, intrebat daca a existat vreun conflict intre el si Ungureanu asa cum s-a speculat in presa.

Seful statului a afirmat ca inca nu s-a gandit la un succesor al lui Ungureanu. „Avem destul timp pana dupa alegeri”, a adaugat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: