Cine sunt cei care l-au amendat pe Iohannis. Sefa organizatiei de femei din PSD Teleorman este membra a CNCD

news

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat, miercuri, de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, cu suma de 2.000 de lei, pentru ca in declaratiile publice a folosit termenul „penali”. Unul dintre cei noua membri ai CNCD este sefa organizatiei de femei din PSD Teleorman.

„Daca va spun ca sefa Organizatiei de femei din PSD Teleorman este unul din cei noua membri ai Colegiului Director al CNCD v-ar mira?

Dar ca inainte de a fi membru in CNCD a lucrat timp de 10 ani ca director economic la Apa Serv Teleorman?

O mica sinecura, are rang de secretar de stat pe baza carnetului de partid si a amicitiei cu Viorica Dancila. Daca-i spun contabila sau politruca sper ca nu ma amendeaza CNCD”, informeaza jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook.

In replica, pPresedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii de a-l sanctiona cu 2.000 de lei, considerand masura ca fiind una politica.

„Presedintele Romaniei considera ca este o decizie politica si va contesta la instanta competenta decizia CNCD”, se arata intr-un raspuns al Administratiei Prezidentiale.

Potrivit anuntului oficial al CNCD: „Utilizarea termenului “penali” de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, reprezinta discriminare si incalca dreptul la demnitate a persoanelor care se afla in procedura judiciara fara a fi condamnati, potrivit art. 2, alin. 1, si art 15. din O.G. 137/2000, republicata. S-a aplicat amenda contraventionala in cuantum de 2000 lei”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: