Cine sunt cei doi consilieri PNL care au impiedicat verificarea activitatii lui Firea din ultimii 4 ani

politica

Consiliul General al Capitalei a respins, vineri, cu 27 de voturi favorabile, 24 impotriva si 3 abtineri, proiectul pentru contractarea unor servicii de audit care sa analizeze modul in care au fost utilizate resursele financiare si cele umane, in perioada ianuarie 2017 – decembrie 2020, in cadrul aparatului de specialitate si al entitatilor din subordinea primarului general al Capitalei. Proiectul a fost respins intrucat consilierii PSD si PMP (care au asigurat fosta majoritate) au votat impotriva iar doi consilieri PNL s-au abtinut.

Cei doi consilieri PNL sunt Adrian Moraru si Florin Melciu. Adrian Moraru a fost candidat al aliantei PNL-USRPLUS la Primaria Sectorului 3. El s-a remarcat apoi, dupa alegerile locale, prin atacuri dure la adresa aliatilor din USRPLUS.

Auditul respins acea ca scop sa verifice activitatea conducerii Primariei Capitalei din ultimii patru ani.

„Avem proiect de hotarare privind un audit si financiar si de resurse umane si de IT si de functionare a institutiilor. Consiliul General se angajeaza sa faca acest audit pe activitatea Primariei Generale din ultimii 4 ani”, a declarat Nicusor Dan la inceputul sedintei CGMB.

Cu cateva ore inainte sa inceapa sedinta, Firea a lansat un atac extrem de violent la adresa lui Nicusor Dan.

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care si-a construit cu tupeu casa in PARC, nici macar pe un teren care avea vreo doua fire de iarba, ci in PARC!!!, NU ARE CADEREA MORALA sa pretinda ca vrea binele oamenilor, institutiilor statului si mediului privat din acest oras!

Plicusor – Puzisor nu vrea sa salveze niciun petic de spatiu verde – lui ii plac chiar vilele construite in parcuri -, el vrea doar ca toata lumea sa vina la el, sa-si arate el muschii, sa distruga tot, sa inghete tot orasul DAR sa prospere el si fundatiile lui. Ca doar asta a facut toata viata!

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de munca! A trait din santajul si etajul, dupa cum stie un oras intreg!

Deci, de azi, adio construirea de spitale, scoli, parcari, poduri, pasaje, locuinte, birouri, hale de profuctie etc in Capitala! Bine ati venit in epoca de piatra a administratiei!”, a scris Firea pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: