„Cineva se uita prea des la filme cu mafioti”. Dragnea s-a trezit cu o replica foarte dura din partea presedintelui Iohannis

news

Presedintele Iohannis i-a dat o replica taioasa, joi, lui Liviu Dragnea dupa ce a fost acuzat ca are o atitudine de „tip mafiot”.

„Eu nu-mi permit sa amenint pe nimeni. Ar fi o atitudine primitiva. Eu m-am referit exact la demisie. Iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti e problema sa”, a declarat Klaus Iohannis.

Dragnea a declarat, luni, ca amenintarea presedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dancila si Guvernului condus de aceasta este facuta intr-un stil mafiot.

„In legatura cu amenintarea explicita a presedintelui Iohannis la adresa primului-ministru, dupa parerea noastra este facuta intr-un stil mafiot, in sensul ca ar face bine sa faca ce i se spune. Astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme”, a declarat Dragnea, la finalul sedintei BPN al PSD.

Intrebat daca PSD va cere suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, Dragnea a negat.

Sambata, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Viorica Dancila, aflata in vizita la Vatican, ar fi facut o confuzie intre o posibila vizita a Papei in Romania si discutiile despre presedintia Consiliului Uniunii Europene, pe care tara noastra o va detine in prima jumatate a anului viitor.

„Dati-mi voie sa cred ca nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmarit intreaga evolutie si, in final, a aparut si comunicatul oficial al Vaticanului despre acea intalnire si, intr-adevar, acolo se spune ca s-a vorbit despre presedintia Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, in prima parte a lui 2019. Singura explicatie a mea este ca doamna a inteles ca este vorba despre vizita si nu despre presedintie. Deci o confuzie inexplicabila”, a afirmat Klaus Iohannis, la Blaj.

Intrebat daca a mai discutat cu prim-ministrul Viorica Dancila despre o posibila demisie a acesteia, el a replicat ca nu s-a intamplat acest lucru, dar ca premierul ar face bine „sa faca ceea ce i se spune”.

„Nu am mai discutat aceste chestiuni si cred ca ar face bine sa faca ce i se spune”, a declarat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre:

Comentarii: