politica

Cinism odios. Atac virulent al PSD dupa ce Orban a anuntat ca se autoizoleaza: „PNL, esti o rusine pentru istoria Romaniei!”

PSD lanseaza un ataca violent la adresa premierului Orban dupa ce acesta a anuntat ca se autoizoleaza. „Orban se izoleaza la Vila Lac 1 in conditiile in care sute de romani sunt tinuti in carantina, la gramada, in locuri insalubre”, sustine PSD.

„Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, cand conducerea PNL este suspecta de infectare.

Liberalilor nu le pasa de romani nici astazi, insa cer testare rapida pentru ei! Orban se izoleaza la Vila Lac 1 in conditiile in care sute de romani sunt tinuti in carantina, la gramada, in locuri insalubre. PNL, esti o rusine pentru istoria Romaniei!

#GuvernatiNuTradati”, se arata intr-un mesaj al PSD pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca se autoizoleaza dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, se vor autoizola si toti membrii conducerii PNL.

Senatorul PNL a participat recent la o sedinta a Biroul Politic National al PNL. Orban a confirmat ca a dat mana cu senatorul.

„Toti membrii Biroului Permanent National se vor izola la domiciliu. Toti senatorii din grupul senatorial sunt obligati sa se izoleze, nu asteptam ancheta epidemiologica. Solicitam diagnosticarea rapida. Am solicitat ministrului Sanatatii sa creeze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toti colegii nostri. Tuturor colegilor nostri li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticati.

Ne punem la dispozitia medicilor epidemiologi.

In ce ma priveste, ma voi izola la Vila Lac 1, unde evident vom avea in continuare toate atributiile exercitate in cele mai bune conditii, ca sa nu fie afectat dispozitivul de lupta impotriva coronavirus. Urmeaza sa vedem unde se vor izola ministrii. Recomand ministrilor sa evite orice fel de contact.

Imediat ce vom avea diagnosticele, ele vor fi facute public”, a declarat Orban.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

5 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

7 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

6 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

7 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

7 ore ago