Ciolacu a dat-o afara pe Firea din sondajele comandate de PSD, nu mai apare deloc. Firea a fost exclusa si de la negocierile cu Ciuca si Citu

politica

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea nu mai apare deloc in cel mai recent sondaj comandat de PSD institututlui Avangarde. In luna septembrie, intr-un sondaj comandat tot de Avangarde, Firea era printre primii cinci politicieni in care romanii au incredere.

Avangarde a dat publicitatii, miercuri, barometrul opiniei publice pe luna octombrie. Sondajul a fost comandat de PSD. La increderea in personalitati apar pe primele doua locuri Alexandru Rafila si Marcel Ciolacu insa nu mai apare deloc Gabriela Firea.

Putin probabil ca Firea sa fi scazut brusc sub 7%, avand in vedere ca in septembrie, luna trecuta, ea era pe locul cinci intr-un sondaj realizat tot de Avangarde si tot la comanda PSD.

In sondajul de luna trecuta, Avangarde sustinea ca 24% dintre romani au o parere buna despre Firea.

Gabriela Firea a fost exclusa si din delegatia care a participat, marti seara, la o intalnire la Vila Lac cu Nicolae Ciuca si Florin Citu in care s-a negociat sustinerea PSD pentru Guvernul Ciuca. Din delegatie au facut parte Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

Firea a fost exclusa si de la consultarile recente care au avut loc la Palatul Cotroceni privind desemnarea unui nou premier.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: