Ciolacu a devenit brusc cel mai indarjit critic al lui PSD-istului Buzatu: „De ce platesc taxe, ca sa fure ei?”

politica

Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, tine sa se evidentieze drept cel mai indarjit critic al baronului PSD Dumitru Buzatu, prins recent cu o spaga de 1,25 milioane de lei in portbagaj. Ciolacu incearca astfel sa spele imaginea partidului, desi el a fost prezent si a girat realegerea lui Dumitru Buzatu in functia de presedinte al PSD Vaslui.

Intr-un interviu pentru Digi24, Ciolacu a reluat miercuri atacurile la adresa lui Buzatu.

„Mai ales cand vezi o suma asa mare e normal ca te ingrijorezi: ‘de ce platesc taxe, ca sa fure ei?’ E normal sa ai aceasta reactie! Romania este macroeconomic stabila. Are cele mai multe investitii pe care le-a avut, atat din fonduri europene, cat si din bugetul de stat. Trebuie sa fie o prioritate a cheltuirilor banilor. Trebuie sa vedem foarte bine sa nu mai risipim acesti bani”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu s-a referit la Buzatu si in discursul sustinut marti in Parlament, la asumarea raspunderii pe noile taxe si impozite.

„Unii romani se intreaba ce se va intampla cu taxele si impozitele lor, daca acesti bani vor fi bine cheltuiti sau vor ajunge prin vreun portbagaj”, sustinea Ciolacu.

Pe de alta parte, Ciolacu a girat, la inceputul anului trecut, realegerea lui Dumitru Buzatu ca presedinte al PSD Vaslui desi acesta era in aceasta functie de peste 20 de ani. Anterior, Ciolacu a acceptat ca fosta nevasta a lui Buzatu, Gabriela Cretu, sa devina senator, iar fiul lui Buzatu, Tudor Buzatu, sa fie numit secretar de stat. De asemenea, tot Ciolacu a semnat lista PSD Vaslui prin care ginerele lui Farmazon, Eduard Popica, a ajuns deputat PSD.

Dumitru Buzatu

Buzatu si Ciolacu

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: