„Ciolacu a fost atacat energetic/PSI”. O noua teorie privind lesinul lui Ciolacu, lansata de nationalistii extremisti

news

Catalin Berenghi, unul dintre reprezentantii nationalismului extremist, sustine ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost atacat energetic de „globalisti”, de aceea i s-a rau, duminica, in conferinta de presa.

„ATAC ENERGETIC/PSI, ASUPRA LUI CIOLACU. Exista foarte multi oameni antrenati Psi in Romania si alte tari care pot sta linistiti acasa in fotoliu, la mii de kilometri, se concentreaza iar tu ca individ poti face stop cardiac, ameteli, pierderea luciditatii, moleseala si chiar somn in timp ce vorbesti. Vezi cazul Vadim Tudor, Florian Coldea si azi Marcel Ciolacu.

Astazi in Romania opozitia este foarte importanta, altfel dictatura globalistilor, rezistentilor va pune stapanire pe tara noastra”, a scris Berenghi pe Facebook.

Spitalul Militar a anuntat, duminica, printr-un comunicat de presa ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o cadere de calciu.

„In conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane si pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman, domnul Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, s-a prezentat, in cursul acestei zile, la Unitatea Primire Urgenta a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ pentru un episod lipotimic.

Conform protocolului de diagnostic al unitatii noastre, s-au efectuat o serie de investigatii clinice, paraclinice si de laborator. Coroborand aceste date cu datele testelor imagistice, precum si cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de catre specialisti in medicina de urgenta, ATI, neurologie si cardiologie, a rezultat diagnosticul de: episod lipotimic recent – in observatie etiologica, hipocalcemie frusta”, se arata in comunicatul transmis duminica de Spitalul Militar.

Unitatea medicala mentioneaza ca, in conformitate cu procedurile, lui Marcel Ciolacu i s-au recoltat probe si pentru COVID-19, rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este in lucru.

„Tratamentul urmat de pacient in unitatea noastra a constat in reechilibare hidro-electrolitica. La acest moment, starea pacientului este una stabila, cu evolutie favorabila, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandari medicale de continuare a investigatiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a starilor de suprasolicitare si a stresului, regim alimentar si hidratare corespunzatoare”, a anuntat Spitalul Militar.

Comentarii: