politica

Ciolacu a pacalit-o pe sefa socialistilor din PE. Ea crede ca seful PSD a „refuzat explicit” sa negocieze cu AUR

Sefa Grupului S&D din Parlamentul European, europarlamentarul spaniol Iratxe Garcia Perez, l-a laudat pe Marcel Ciolacu, marti, pentru ca refuza sa negocieze cu AUR, insa Ciolacu face tocmai invers. El a declarat luni seara, referindu-se la AUR, ca „eu m-am saturat sa ne judecam, cum judecau unii in campania electorala, sa ne impartim in buni si rai”.

„Salut refuzul explicit al presedintelui PSD Marel Ciolacu de a negocia cu partidele care promoveaza ura si retorica anti-europeana. Ma astept ca toate partidele pro-europene sa faca acelasi lucru si sa lanseze mesaje clare in acest sens”, se arata intr-un mesaj transmis de europarlamentarul socialist, publicat chiar pe pagina de Facebook a PSD.

 

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat insa luni seara la Romania TV ca are o „comunicare institutionala” cu AUR si ca ” m-am saturat sa ne impartim in buni si rai”, referindu-se la acuzatiile de extremism aduse celor de la AUR.

„PSD plus AUR au 47% in Parlament”, a calculat Ciolacu.

„Eu m-am saturat sa ne judecam, cum judecau unii in campania electorala, sa ne impartim in buni si rai. Comunicam institutional, in acest moment (cu AUR).

Exista anumite elemente, uitati-va la acest abuz (al PNL si USR), vor sa ia totul in Parlament. Comunic cu domnul Simion pe aceasta tema. Nu avem un proiect politic comun”, a sustinut Ciolacu.

„Si nu intentionati sa creionati?”, a fost intrebat de realizatorul RTV.

„In acest moment cand ma intrebati nu avem un proiect politic comun”, a evitat Ciolacu un raspuns concret.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca a avut o discutie la telefon cu George Simion, copresedintele AUR, dar nu pe teme politice.

„Nu am avut o intalnire, am avut o discutie telefonica cu domnul Simion. (…) Nu am avut o intalnire personala cu domnul Simion. (…) Am avut o discutie cu un viitor coleg din Parlamentul Romaniei, cum functioneaza Parlamentul si marea majoritate, daca nu toti viitorii parlamentari ai AUR sunt la primul mandat. (…) Nu am discutat politic cu domnul Simion”, a spus Ciolacu intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD, intrebat daca a avut intalniri cu liderii AUR.

Ciolacu a refuzat sa spuna daca el l-a sunat pe Simion sau acesta l-a contactat pe el.

„Ne-am contactat unul pe altul. (…) Nu are nicio importanta, nicio relevanta (cine a sunat pe cine – n.r.)”, a afirmat el.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago