politica

Ciolacu, acuzatii delirante: „Cele 320 de cazuri de infectari de azi reprezinta o manipulare”

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut duminica seara la Romania TV ca cel mai recent bilant privind numarul de infectari, 320 de cazuri, reprezinta o „manipulare”.

„Era de asteptat aceasta manipulare. In primul rand nu stim ce stare de alerta vom vota. Categoric, nu vom vota starea de alerta care a fost si pana acum, este exclus asa ceva. In interiorul partidului, am luat decizia sa nu prelungim mai mult de 15 zile.

Este o abordare imatura, toata aceasta perioada ii depaseste, cum s-a gestionat toata situatia. Parca se incearca sa se astupe anumite lucruri sub aceasta stare de alerta. Manipularea este pusa la cale de guvern”, a declarat Ciolacu la RTV.

„De ce au a crescut tocmai acum numarul de testari? De ce nu au facut pana acum? Sa imi explice DSP-ul de a oprit-o pe Gabriela Firea sa faca testari? Au pus monopol pe informatie, este o manipulare. De ce se creeaza aceste stiri, de ce ne invartim in acest cerc vicios in loc sa facem ceva util pe agenda romanilor?”, a atacat Ciolacu.

Alte 320 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate in Romania de la ultima informare, ajungandu-se la un total de 21.999 de imbolnaviri, a anuntat, duminica, Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

In ultimele 24 de ore, arata GCS, au fost inregistrate 16 decese.

Comunicatul GCS

Pana astazi, 14 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 21.999 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.719 au fost declarate vindecate si externate.

Avand in vedere cresterea numarului de cazuri noi din ultimele zile, pentru care a fost confirmata infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), reluam apelul catre populatie pentru respectarea cu strictete a masurilor generale de protectie sanitara – purtarea mastii in spatii inchise, pastrarea distantei fata de alte persoane, evitarea atingerii suprafetelor comune si a contactului direct, igienizarea frecventa a mainilor.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 320 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 165 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 1.985 de persoane. Alte 97.750 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 560.596 de teste.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

9 ore ago

Imaginile demne de un film de actiune: Magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

10 ore ago

Si la altii nu doar la noi: Scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

10 ore ago

Europa, lovita de inundatii majore. Se anunta pagube considerabile

Regiuni din Germania, Belgia, Franta si Olanda au fost afectate sambata de inundatii in urma…

10 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

10 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

10 ore ago