Ciolacu anunta ca e gata sa discute cu Ciuca „pentru crearea unei majoritati”. Citu il invita la negocieri

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat joi ca va participa la discutii cu PNL dupa ce Iohannis il va anunta pe noul premier desemnat. Premieurl desemnat va fi, cel mai probabil, Nicolae Ciuca.

„Nu avem un candidat desemnat in acest moment. Cand va exista un premier desemnat, vom avea un dialog pentru crearea unei majoritati si vom vedea ce decizie vom lua. In acest moment nu avem o decizie in PSD. (…) Vom avea o discutie cu premierul desemnat daca acesta va fi Nicolae Ciuca”, a sustinut Ciolacu.

„Raman consecvent si cred ca o solutie pe termen mediu este un guvern cu larga sustinere parlamentara”, a subliniat Ciolacu.

”Presedintele nu a spus explicit, a facut un profil al celui pe care il propune si a facut un apel la responsabilitate”, a aratat Ciolacu, adaugand ca ”ducea intr-o directie militara”.

„Suntem constienti ca nu putem face anticipate in acest moment, cu 500 de morti zilnic”, a mai spus Ciolacu.

Intrebat daca va onora invitatia lui Florin Citu de a participa la negocieri pentru sustinerea Guvernului Ciuca, Ciolacu s-a plans ca PNL are o decizie care interzice orice tip de colaborare cu PSD.

Intrebat daca va prelua sefia Camerei Deputatilor, Ciolacu a spus ca ”PSD nu doreste nimic, iar lui ii este suficient ca este sef la ‘ciuma rosie’”.

Citeste si: In ce consta targul dintre PNL si PSD, o publicatie PSD-ista ii da de gol. Citu devine sef al Senatului, iar Ciolacu se intoarce sef al Camerei Deputatilor

Mai mult despre: , ,

Comentarii: