politica

Ciolacu anunta ca va tranti Guvernul Orban: „Vom crea o noua majoritate”. Conflictul cu Iranul, folosit pentru a bloca alegerile anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PSD va introduce motiune de cenzura si s-a aratat impotriva declansarii de alegeri anticipate. El a spus ca acestea nu pot avea loc intrucat este un „context international delicat” sustinand si ca moneda euro „va veni de la 5 la 6” in caz de criza politica.

„Este datoria noastra ca in aceasta sesiune parlamentara sa depunem motiune de cenzura. Este de datoria noastra sa discutam cu toate fortele politice, si-au dat si ele seama de aceasta greseala cand au sustinut acest guvern minoritar, sa dam jos acest guvern. Nu ne este frica de niciun fel de alegeri, vom crea o noua majoritate.

Datoria mea ca presedinte al Camerei este sa nu accept sa incalce legea si Constitutia. Au facut o asumare la zece zile, au facut modificari ca sa arate Orban la Bruxelles. Smecherii pe legi ale justitiilor, poporul a decis sa se faca modificari doar prin Parlament, le fac doar ca sa se faleasca la Bruxelles.

Sunt mincinosi, trebuie sa plece. (…) Nu am mintit cu nimic de cand suntem in Opozitie, de 60 de zile”, a declarat Ciolacu la Buzau.

„Daca doresc o criza politica in acest context international delicat, sa vina sa si-o asume la televizor in fata romanilor, ca euro va veni de la 5 la 6”, a mai spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

17 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

17 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

17 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

8 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

17 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

17 ore ago