Ciolacu anunta PSD ca „dupa alegeri intram la guvernare”: „Avem 31%, cu un procent mai mult decat liberalii”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut in sedinta Consiliul National Politic al PSD ca „dupa alegeri intram la guvernare” intrucat PSD ar fi depasit PNL in sondaje.

„Am depasit PNL in sondaje. Avem 31%, cu un procent mai mult decat liberalii. USR este in crestere, are 20%. Va spun ca dupa alegeri intram la guvernare. Oamenii nostri din teritoriu trebuie sa stie asta si vreau sa le spunem”, a spus Marcel Ciolacu, conform unor surse citate de Hotnews.ro.

Sondajul prezentat de Ciolacu liderilor ar fi fost efectuat de Vasile Dincu. „Cifrele prezentate sunt frumoase dar nu si credibile. Suntem in continuare sub PNL. E adevarat ca liberalii au mai pierdut ceva dar deocamdata este doar un mesaj de mobilizare pe care noi trebuie sa-l folosim pentru electorat”, au explicat sursele citate.

„Alexandru Rafila va fi comunicatorul partidului care va iesi in conferinte pentru a arata incompetenta si greselile liberalilor. Suntem pe un trend ascendent al infectarilor si trebuie sa taxam orice prostie facuta de Guvern. Exista premisa ca saptamana viitoare sa avem 8000 de cazuri”, ar mai fi spus Ciolacu in sedinta CPN.

Pe de alta parte, rezultatele unui sondaj realizat la comanda USR PLUS arata PSD este pe acelasi loc cu USR PLUS, ambele fiind cotate cu 23%. Pe locul intai s-ar afla PNL cu 30%.

USR PLUS a crescut cu doua puncte fata de luna august, in timp ce PSD stagneaza.

Pro Romania se claseaza pe locul patru, cu 8% intentie de vot, iar PMP pe locul cinci, cu 5% intentie de vot.

Sondajul a fost realizat in perioada 9-17 octombrie, telefonic si online, de o companie de cercetari la comanda USR PLUS, scrie G4Media.

Mai mult despre: ,

Comentarii: