Ciolacu, cu dosar la DNA, vrea miting in fata DNA: „Am semnat vreo 10 plangeri penale impotriva lui Citu si Orban, nu am primit niciun raspuns”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a semnat, in calitate de lider de partid, zece plangeri penale care vizeaza fapte ale Guvernului, atat din perioada in care Executivul era condus de Ludovic Orban, cat si dupa ce Florin Citu a devenit prim ministru.

„Numai eu am semnat vreo zece plangeri penale impotriva Guvernului. Si a lu’ domnu’ Citu, si a lu’ domnu’ Orban… Vi le trimit pe toate: si cu numirile de prefecti si cu noaptea cu ordonantele…”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la Romania Tv.

Intrebat daca a primit vreun raspuns din partea procurorilor, liderul PSD a raspuns negativ. El a mentionat ca vrea sa organizeze un protest in fata DNA impreuna cu liderii PSD.

„Eu de ce am zis ca o sa ne ducem in fata DNA-ului? N-ati vrea sa mergem totusi, dom’le, haideti sa vedem ce se intampla! S-au blocat, sunt asa de multe, sunt unele vechi, care-s prioritare?”, a adaugat presedintele PSD.

El a declarat ca PSD va continua sa sesizeze autoritatile atunci cand considera ca guvernantii incalca legea, sustinand ca „la fiecare abuz vom merge punctual pe ele”.

Pe de alta parte, si Marcel Ciolacu are dosar la DNA legat de modul in care si-a dobandit titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”.

Citeste si: EXCLUSIV Ciolacu, dosar penal la DNA privind modul in care a obtinut titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: