Ciolacu, delir: „Scandalul cu secuii a fost pus la cale de Iohannis impreuna cu Dancila. Este un scandal indus”

politica

Ion Cristoiu, invitat permanent la Romania TV si Antena 3, a sarit joi sa realizeze un interviu slugarnic cu Marcel Ciolacu, a carui imagine este grav afectata de scandalul privind Autonomia Tinutului Secuiesc.

Ciolacu a sustinut ca scandalul a fost pus la cale de Klaus Iohannis impreuna cu Viorica Dancila pentru a-l debarca din fruntea PSD.

„Este un scandal indus, maestre, de aceea si pentru mine a fost surprinzator. Mi-e greu sa cred ca presedintele Romaniei nu are toate informatiile necesare sau ca se lasa pacalit de vreun consilier. Din 2004 acest proiect de lege se tot depune in Parlamentul Romaniei. Acum este depus pentru a cincea oara. Este identic, nemodificat nici o virgula din el. El periodic se depune. Si intotdeauna este scos cind este o criza. El a fost si pe timpul lui Adrian Nastase, si a lui Bogdan Olteanu, si a lui Valeriu Zgonea”, a declarat Ciolacu, citat pe cristoiublog.ro.

„Maestre, vreau sa va spun ca atit eu, cit aproape toti colegi din Parlament, am primit in jurul orei 22.00 aceasta informatie pe telefoanele mobile, pe WhatsApp. Pe toate grupurile de parlamentari, la prieteni. Ei a fost un lucru concentrat, pregatitor pentru aceasta declaratie de astazi a presedintelui. Premeditat. Pot s-o spun fara nici o retinere”, a adaugat Ciolacu.

El a sustinut apoi ca presedinteel Iohannis si Viorica Dancila au complotat ca sa il debarce din fruntea PSD.

Ion Cristoiu: Am vazut reactia colegilor dumneavoastra care va acuza de neglijenta, de exemplu, doamna Viorica Dancila fost premier – cum va explicati? Adica va cere demisia chiar un coleg de partid?

Marcel Ciolacu: Este posibil. Partidul este viu, mai ales Partidul Social Democrat. In schimb, n-as vrea… ca nu este singura colega, am mai vazut 2-3 colegi.

Ion Cristoiu: Era cea mai importanta. Cum comentati asta?

Marcel Ciolacu: Dinsa a fost virful de lance. Culmea e ca dinsa a iesit cu atacul imediat la 10 minute, aseara, dupa ce aceasta stire a aparut.

Ion Cristoiu: Stati, stati, nu stiam. Nu acum? Aseara?

Marcel Ciolacu: Nu. De aseara a iesit doamna Dancila printr-o postare pe Facebook sponsorizata. Adica a platit bani ca ea sa fie vazuta pe Facebook de cit mai multa lume. Asta este. E un partid viu.

Ion Cristoiu: Iertati-ma e un partid viu dar nu putea sa va sune, ca doar va stie? Va stie numarul de telefon?

Marcel Ciolacu: Presupun ca da, nu e prima oara cind comunicam.

Ion Cristoiu: Si eu v-as suna, d-apoi Viorica Dancila, domnul presedinte. Domnul Ciolacu a aparut o stire, o nebunie. Ce se intimpla?

Marcel Ciolacu: O fi fost o incercare de puci. Acum eu nu pot sa o comentez prea mult, ca mie mi-au scapat putine puciuri in interiorul partidului, pe doamna Dancila.

Ion Cristoiu: Faptul ca a aparut aseara, ca toata lumea a primit stirea, si ca presedintele azi, in mod absolut bizar, trebuie sa recunosc, a avut acea sceneta, poate fi vreo legatura cu situatia din PSD?

Marcel Ciolacu: Categoric ca toti oamenii politici si liderii de partide, cu totii ne facem studii lunare. Partidul Social Democrat nu are o pozitie rea in acest moment in opinia publica din aceste luni. Este clar o iesire politica si ceva a deranjat presedintele.

Mai mult despre: ,


Comentarii: