Ciolacu, despre premierul OUG 13: „Grindeanu ar fi fost arestat daca facea ce a facut Orban”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Resita, ca daca ar fi fost Sorin Grindeanu premier si ar fi dat o hotarare de guvern prin care fondul de rezerva aflat la dispozitia prim-ministrului sa fie impartit „in functie de cumparat primari”, acesta ar fi fost arestat.

Ciolacu spune despre alocarea facuta de Ludovic Orban ca este o „smecherie”, termen cu care s-a referit si la candidatura ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, in alegerile locale de la nivelul judetului Caras-Severin.

„Am vazut grozavii si mai mari la domnul Orban, cum imparte banii in functie de cumparat primari. (…) Daca ai fi facut-o tu (Sorin Grindeanu – n.r.), erai arestat. (…) Smecherii se numesc, exact ce a facut si domnul ministru Vela. Smecherii, cu buletin facut acum o luna de zile, sa candideze la Caras-Severin cu ochii pe nu stiu ce munte – stiu ce munte, dar spun si eu asa, in genere, dar e mai mic un pic”, a spus liderul PSD, citat de Agerpres.

La randul sau, prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus ca hotararea de guvern in cauza reprezinta o premiera a ultimilor 30 de ani, care are la baza doar criteriul politic.

„Niciodata, in 30 de ani, n-am avut o situatie de tipul acesta, sa nu existe niciun fel de criteriu, decat cel politic. Niciodata, va rog sa verificati. Este pentru prima data in 30 de ani cand banii se impart in acest mod. Daca eu as fi facut, ca fost prim-ministru, ceva de tipul acesta, eu cred ca eram arestat din sedinta de guvern”, a afirmat Grindeanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: