Ciolacu dispare din peisaj, a intrat in autoizolare. Vineri s-a intalnit cu trei lideri PSD infectati

politica

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, dupa ce a fost in judetul Salaj, unde a interactionat cu lideri PSD care au COVID-19. Ciolacu s-a testat in cursul diminetii.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si secretarul general al partidului, Paul Stanescu, au decis, miercuri, sa se testeze pentru COVID-19 si sa se izoleze pana la aflarea rezultatului.

„Ne ducem sa ne facem testul, dupa ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, in timp ce pleca, impreuna cu Paul Stanescu, de la sediul central al PSD.

Trei lideri PSD din Salaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 si au fost internati in spital. Ei s-au simtit rau sambata, la doar o zi dupa ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, impreuna cu Vasile Dincu si Paul Stanescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi inainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj, a aflat ca are COVID-19. Mai multi colegi de partid cu care a intrat in contact au facut testul duminica si au fost depistati cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepresedintele PSD Zalau, Florin Florian, candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean si Ioan Miclea, directorul societatii Citadin Zalau sunt internati la spital.

Evenimentul electoral la care au participat mai multi lideri PSD s-a desfasurat in aer liber, in Parcul Central al orasului Zalau.

Mai mult despre: ,

Comentarii: