Ciolacu, Grindeanu si Stanescu intra in izolare. Focar de coronavirus in PSD

politica

Intreaga conducere a PSD intra in izolare dupa ce un parlamentar si un baron local au anuntat ca sunt infectati cu coronavirus. PSD a anuntat marti ca Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu si Paul Stanescu s-au testat si au intrat in izolare pana la aflarea rezultatelor.

Baronul de Bistrita, Radu Moldovan, a anuntat luni ca este infectat cu coronavirus. Ciolacu si liderii PSD s-au intalnit cu acesta, in cadrul unei sendinte informale, la sfarsitul saptamanii trecute. Intalnirea a avut loc in Delta Dunarii.  „Tocmai am primit rezultatul testului si, din pacate, ma alatur miilor de romani confirmati pozitiv de #Covid19. Deocamdata, starea mea de sanatate este stabila si conform procedurii m-am izolat, protejandu-i pe ceilalti”, a anuntat luni Radu Moldovan.

Marti, si deputata PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat ca este infectata.

„Dragii mei, ma alatur miilor de romani confirmati pozitiv de #Covid19. Starea mea de sanatate este stabila in acest moment si sunt internata in spitalul de la Mioveni unde am mare incredere in profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes pana acum sute de alti pacienti.

Nu am pus la indoiala nicio clipa existenta acestui coronavirus. Nu o faceti nici voi! Protejati-va cat mai bine pentru siguranta voastra si a celor din jur!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fiti feriti de acest inamic invizibil care produce atata suferinta! Multa sanatate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: