politica

Ciolacu, nici gand sa demisioneze, il ataca furibund pe Iohannis: „El este anti-roman”. Autonomia secuilor arunca in aer scena politica

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, are o prima reactie dupa discursul dur al lui Klaus Iohannis legat de adoptarea Legii Autonomiei Tinutului Secuiesc.

„Iesirea de astazi a presedintelui Iohannis arata cat de jos poti sa ajungi in politica. Este o iesire care descalifica total functia prezidentiala!

Ii amintesc presedintelui Iohannis ca nu a avut nicio reactie cand ambasadorul Romaniei la Budapesta a fost terfelit in urma cu cateva zile. A tacut complice. Daca era un adevarat patriot, l-ar fi aparat pe Ambasadorul roman!

Presedintele Iohannis stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc. Stia ca la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Asa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut aceasta iesire anti-romaneasca si anti-democratica.

Cred ca presedintele Iohannis trebuia sa fie mai preocupat ca a trimis romani la export pe plantatiile din Germania. Oameni pe care presedintele Iohannis si Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred ca presedintele Iohannis ar fi trebuit sa fie mai preocupat de faptul ca Guvernul lui lasa ca padurile sa fie taiate.

Romanii asteapta de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia solutii concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Si, in mod special, data fiind situatia in care ne aflam, presedintele ar trebui sa fie preocupat de soarta romanilor, de protejarea nivelului de trai, de pastrarea locurilor de munca, de posibilitatea de a-si amana creditele, de solutii pentru salariatii nevoiti sa-si lase copii singuri acasa, nu de aberatii politicianiste!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeste si: Ciolacu sustine ca nu stie cum a trecut Autonomia Tinutului Secuiesc de Camera Deputatilor. El este presedintele Camerei Deputatilor

Klaus Iohannis a acuzat miercuri PSD ca „se lupta ca sa dea Ardealul ungurilor”.

„Jo napot kivanok, PSD! Este incredibil dragi romani ce se intampla in Parlamnent, PSD-ul a ajutat UDMR-ul sa treaca prin Camera Deputatilor o lege care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce intelegeri se fac in Parlament.

In timp ce noi ne luptam cu pandemia, pentru vietile romanilor, PSD-ul, marele PSD, se lupta in birourile secret din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri?

Vedeti, asta inseamna o majoritate toxica, majoritatea toxica pesedista. Acum vedeti de ce am vrut alegeri anticipate.

Eu nu mai vreau ca problemele importante ale natiunii sa fie hotarate de PSD. Eu nu mai vreau ca aceasta majoritate toxica pesedista sa hotarasca impotriva Romaniei si a romanilor.

E inacceptabil si cat timp voi fi eu presedintele Romaniei o asemenea lege nu va exista”, a spus presedintele.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

15 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

18 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

18 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

9 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

18 ore ago