politica

Ciolacu o ameninta pe Clotilde Armand: „O anunt pe doamna Clotilde ca se vor strange semnaturile si se va face referendum pentru demitere”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara ca „se vor strange” semnaturile necesare pentru declansarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Desi a sustinut ca PSD nu se implica in strangerea de semnaturi, Ciolacu a anuntat ca numarul necesar de semnaturi pentru declansarea referendumului va fi obtinut.

„O anunt pe doamna Clotilde ca se vor strange aceste voturi (semnaturi) si se va face referendum”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Ciolacu a adaugat ca este nevoie de 52.000 de semnaturi.

Citeste si: Clotilde Armand da jos panourile unui smecher PSD: „A primit din partea doamnei Firea un contract de 18 milioane de euro cu primaria Capitalei”

Deputatul PSD Daniel Ghita si-a indemnat sustinatorii, saptamana trecuta, sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe”, sustine Ghita.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rau, ca am tacut cand s-au fraudat alegerile la Capitala! Nu aveam gunoaie pe strazi, sobolani, vulpi, capuse si gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jigneste, si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe?!

Cand am anuntat ca #gabrielafirea a fost tradata, furata (prin STS) si un Exit Poll fals, care nu reflecta adevarul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitala si in Sectorul 1! Strangem semnaturi sa ii demitem din functii ? Fapte, de vorbe suntem satui.

Cine organizeaza strangerea de semnaturi ? Poporul este Guvernul si Parlamentul!”, a scris Ghita pe Facebook.

PSD va sustine orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, pe 8 iunie, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa sustinem orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice initiativa cetateneasca, nu initiativa politica. Doamna Clotilde Armand a demonstrat ca nu este in stare sa-si exercite atributiile de primar. Bataia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie sa inceteze mai repede de 4 ani cat ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

El a adaugat ca primarul Sectorului 1 ar trebui sa ia exemplul Sectoarelor 3 si 4.

„Inainte sa se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui sa faca o vizita prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 sa vada cum arata acolo tot serviciul local, cum nu exista gropi, nu exista gunoaie si cum, in continuare, parcurile arata la un standard european”, a mai spus liderul PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

2 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

2 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

3 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

2 ore ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

3 ore ago