Clotilde Armand da jos panourile unui smecher PSD: „A primit din partea doamnei Firea un contract de 18 milioane de euro cu primaria Capitalei”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti noapte ca demoleaza panourile amplasate ilegal ale firmei Euromedia Group. Aceasta firma este controlata de Alexandru Stefan Nanu, un afacerist apropiat de PSD.

„Continuam actiunea de desfiintare a panourilor publicitare amplasate ilegal pe domeniul public in Sectorul 1.

PS: Acest panou era controlat de firma Euromedia Group – detinuta de Alexandru Stefan Nanu, fiul primarului celebrei comune Cornu din Prahova si apropiat al lui Sebastian Ghita & Vlad Cosma. Domnul Alexandru Nanu este actionar al cluburilor si restaurantelor Nuba. Despre acesta am relatat anul trecut ca a primit din partea doamnei Firea un contract de 18 milioane de euro cu primaria Capitalei pentru mobilier urban, in plina pandemie de coronavirus”, a anuntat Armand, marti noapte.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara ca „se vor strange” semnaturile necesare pentru declansarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Desi a sustinut ca PSD nu se implica in strangerea de semnaturi, Ciolacu a anuntat ca numarul necesar de semnaturi pentru declansarea referendumului va fi obtinut.

„O anunt pe doamna Clotilde ca se vor strange aceste voturi (semnaturi) si se va face referendum”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Ciolacu a adaugat ca este nevoie de 52.000 de semnaturi.

Deputatul PSD Daniel Ghita si-a indemnat sustinatorii, saptamana trecuta, sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe”, sustine Ghita.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rau, ca am tacut cand s-au fraudat alegerile la Capitala! Nu aveam gunoaie pe strazi, sobolani, vulpi, capuse si gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jigneste, si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe?!

Cand am anuntat ca #gabrielafirea a fost tradata, furata (prin STS) si un Exit Poll fals, care nu reflecta adevarul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitala si in Sectorul 1! Strangem semnaturi sa ii demitem din functii ? Fapte, de vorbe suntem satui.

Cine organizeaza strangerea de semnaturi ? Poporul este Guvernul si Parlamentul!”, a scris Ghita pe Facebook.

PSD va sustine orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, pe 8 iunie, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa sustinem orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice initiativa cetateneasca, nu initiativa politica. Doamna Clotilde Armand a demonstrat ca nu este in stare sa-si exercite atributiile de primar. Bataia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie sa inceteze mai repede de 4 ani cat ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

El a adaugat ca primarul Sectorului 1 ar trebui sa ia exemplul Sectoarelor 3 si 4.

„Inainte sa se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui sa faca o vizita prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 sa vada cum arata acolo tot serviciul local, cum nu exista gropi, nu exista gunoaie si cum, in continuare, parcurile arata la un standard european”, a mai spus liderul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: