Ciolacu ordona, Rafila executa si se prezinta la sediul PSD. „Profesorul” s-a pesedizat

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, intrebat daca este adevarat ca Alexandru Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputatilor, in Bucuresti, ca acesta va veni la sediul PSD joi. Liderul social-democratilor a precizat ca vrea ca acesta sa ii explice care este situatia epidemiologica in tara si daca alegerile parlamentare pot fi organizate in siguranta.

„Astazi (joi – n.r.) o sa am o discutie cu domnul Rafila. Va veni la partid. Voi avea o discutie cu domnul profesor Rafila. In primul rand, vreau si eu sa imi explice mai bine un specialist care este situatia ca pe urma sa am si eu o discutie cat mai avizata cu ceilalti colegi”, a afirmat Marcel Ciolacu, intrebat joi la sediul PSD daca Alexandru Rafila va deschide lista partidului in Bucuresti la Camera Deputatilor.

Reprezentantii PSD au anuntat ca Marcel Ciolacu va sustine joi de la ora 18.00 o conferinta de presa.

Profesorul Alexandru Rafila ar urma sa deschida lista PSD pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare, au declarat surse din partid pentru News.ro. Deocamdata, Rafila nu a comentat informatia. Lista social-democratilor pentru Senat va fi deschisa de Gabriela Firea, iar parlamentari ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Carmen Dan nu vor mai prinde locuri eligibile pe lista.

Mai mult despre:

Comentarii: