politica

Ciolacu: „PSD este partidul care a creat si Revolutia, si democratia, are cei mai buni specialisti”. Plus: „Daca ramaneam in opozitie, suspendam presedintele”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, vineri seara, ca romanii datoreaza PSD-ului si Revolutia din decembrie 1989 si democratia.

„PSD este partidul care a creat si Revolutia, si democratia, are cei mai buni spoecialisti care creeaza cele mai bune programe ale PSD”, a sustinut Ciolacu.

El a laudat apoi decizia liderilor PSD de a accepta intrarea la guvernare.

„Daca ramaneam in opozitie incepeam iar cu suspendarea presedintelui, sa nu creada cineva ca ne opream usor. A fost cea mai corecta decizie sa intram la guvernare”, a subliniat Ciolacu.

„Nu vreau sa jignesc niciun coleg din PNL, dar cei doi ani au fost de guvernare dezastruoasa. Am fost mult prea mult pompieri de serviciu.

(…) Anul in care am fost pompierii de serviciu al luat sfarsit, este cazul sa ducem Romania mai departe, sa nu mai cautam motive, de ce nu reusim, trebuie sa ne implicam total in actul de uvernare. Cei mai rai adversari ai PSD au recunost ca PSD a adus coerenta in actul de guvernare”, a mai spus Ciolacu la Salaj.

Anterior, Ciolacu a sustinut pe Facebook ca PSD are meritul pentru „deschiderea scolilor” in 2022 si pentru succesele din economie.

„Anul 2022 a fost anul in care am readus Romania la normalitate: am deschis scolile si economia, am deblocat proiecte mari de investitii, am luat masuri pentru a proteja nivelul de trai al romanilor (reglementarea preturilor la energie si gaze, cresterea pensiilor si a salariului minim), precum si masuri pentru a stimula economia romaneasca si in mod special agricultura si produsele romanesti.

Dar, cel mai important, pentru a avea in continuare crestere economica, am pus bazele unui buget care sa permita ca anul 2023 sa fie un an al investitiilor”, a sustinut Ciolacu dupa o vizita la Zalau.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

12 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago