Ciolacu se da erou la spartul targului. Sustine ca era sa se ia la bataie cu Liviu Dragnea

politica

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Camerei Deputatilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu face parte din familia lui, adaugand ca nu isi poate permite sa il viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din pozitia sociala pe care o are, pentru ca si-ar jigni alegatorii.

Intrebat, la Adevarul Live, daca Dragnea mai are influenta in partid, Ciolacu a spus ca nu stie si ca nu are „nicio comunicare” cu fostul presedinte al PSD.

El a adaugat ca nu se numara printre cei care l-au vizitat pe Dragnea in penitenciar. „Inseamna ca jignesc votul dumneavoastra, sunt presedintele Camerei Deputatilor, nu imi pot permite sa ma duc la penitenciar sa vizitez. Daca era vorba de o ruda sau … as fi avut o justificare”.

Marcel Ciolacu a spus, intrebat despre un episod in care a fost la un pas sa se ia la bataie cu Liviu Dragnea, ca va da mai multe detalii atunci cand va iesi la pensie si isi va scrie memoriile.

„A fost o discutie mai aprinsa. Obosisem si eu sa fiu opozantul de serviciu, impreuna cu domnul Stanescu”, a mentionat presedintele interimar al PSD, citat de Agerpres.

Presedintele Camerei Deputatilor a afirmat ca, atat timp cat este in aceasta functie, „este exclus” sa aiba vreun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu este din familia sa. „Ar insemna ca eu sa nu va respect pe dumneavoastra si votul dumneavoastra si sa nu imi respect pozitia sociala pe care mi-ati conferit-o prin vot”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: